vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Cyanna Mercury - Ode To The Absent Father (Single) '14

Πρώτη κυκλοφορία των Αθηναίων Cyanna Mercury το σινγκλακι αυτό με δυο τραγούδια, προπομπός του επερχόμενου πρώτου άλμπουμ της μπάντας το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Τα τραγούδια είναι είδη έτοιμα, μένει μόνο να ηχογραφηθούν πράγμα που θα επιτευχθεί ακόμα πιο σύντομα αν βρεθεί κάποια εταιρία να ενδιαφερθεί και να ενισχύσει οικονομικά, σε αντίθετη περίπτωση θα το κυκλοφορήσουν μόνοι τους όπως μου αποκάλυψε ο τραγουδιστής της μπάντας Spyreas Sid, αλλά θα καθυστέρηση λιγάκι λόγο οικονομικών δυσχερειών (καταραμένη κρίση).
Δυο λόγια και για τη μουσική τώρα.
Αν σας αρέσουν οι Woven Hand, Tenderloud, η Gothic Americana φάση, η σκοτεινή φολκ τα ψυχωτικά μπλουζ, αν βλέπατε την 10η εντολή και ψάχνατε μετά να βρείτε τα κομμάτια που ακουγόταν στη σειρά, κοπιάστε!!
To δεύτερο από τα δυο τραγούδια, αυτό που έδωσε και τον τίτλο στο σινγκλ, είναι το πιο ενδεικτικό του ήχου τους και πάνω σ'αυτόν τον ήχο θα στηριχτεί το άλμπουμ κατά τα λεγόμενα πάντα του Sid, κάτι που ελπίζω και γω μιας που το πρώτο τραγούδι παραπέμπει περισσότερο στην άλλη μπάντα του Sid, τους Cyanna (ναι, αυτούς που διασκεύασαν το Like Fire των Dubrovniks!!)

Μελη : Nick Sid (πλήκτρα)
            Spyreas Sid (φωνητικά, πλήκτρα)
            Diamond Pr (κιθάρα, πλήκτρα)
            Dennis Panagiotidis (τύμπανα)
            Dimitri "Zilla" G (μπάσο)

Ode To The Absent Father


bandcamp
facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου