vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

The Green Mist

Μερικές φορές μ'αυτές τις συμπτώσεις είναι να απορεί κανείς!!
Πριν λίγο καιρό έκανα δυο αναρτήσεις με δυο μπάντες από το Hobart της Τασμανίας, τυχαία χτες έπεσα στους The Green Mist, ο ιδρυτής της μπάντας, Julien Poulson, είναι από το Hobart και αυτός!!!
Ο αθεόφοβος έχει μαζέψει γύρο του ιερά τέρατα του ροκ όπως ο Charlie Owen (The New Christs, Beast Of Bourbon), ο Spencer P. Jones (The Johnnys, Beasts Of Bourbon, Sacred Cowboys), οι John Sparrow και Jeff Hamilton (section μουσικοί των Violent Femmes, συμμετέχουν στα περίφημα Horns Of Dillema, τα πνευστά των V.F.), αλλά και ο ίδιος ο Βrian Richie (μπασιστας και ιδρυτικό μέλος των V.F. ο οποίος έχει εγκατασταθεί από το 2008 στο Hobart) σκορπάει νότες δεξιά αριστερά παίζοντας ....ιαπωνικό φλάουτο από μπαμπού!!! (στο οποίο έχει αποκτήσει και άδεια διδασκαλίας).
Λίγα λογία και για τη μουσική της μπάντας :  φανταστείτε μια ταινία του David Lynch στην οποία ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει με μια παλιά ανοιχτή Cadillac στους αχανείς αμερικανικούς αυτοκινητοδρόμους και στο κασετόφωνο να παίζουν οι Calexico, Beast Of Bourbon, Violent Femmes, Nick Cave & The Bad Seeds, Giant Sand, Green On Red, Mazzy Star, Neil Young.
H δισκογραφία των The Green Mist περιλαμβάνει το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τον τίτλο Next Stop Antarctica, ένα ακόμη άλμπουμ με τίτλο Great Western Tiers και ένα ακυκλοφόρητο άλμπουμ με τίτλο Dirt Weed.

Nothing Grows (from Dirt Weed album)


Strange Noises (from Next Stop Antarctica album)


myspace
last.fm
soundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου