vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Divil A' Bit - In Deference To The Squeamish '14

Είναι να απορείς με μερικούς καλλιτέχνες!!
Δεν τους φτάνει που κυκλοφορούν ένα σωρό προσωπικές δουλειές αλλά βρίσκουν το χρόνο να συνεργαστούν και με άλλους....και τι συνεργασίες!!
Ο λόγος για τον κύριο David Colohan ο οποίος είναι ο εγκέφαλος πίσω από τους United Bible Studies και τους Raising Holy Sparks και τους Natalia Beylis και Willie Stewart, μέλη των Woven Skull οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους (και τα ταλέντα τους) και σχημάτισαν τους Divil A' Bit.
Ήδη οι προσωπικές δουλειές τους είναι άκρος ενδιαφέρουσες, φανταστείτε τι γίνεται τώρα που συνεργάζονται μεταξύ τους!!!
H μουσική των Divil A' Bit βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη μουσική του Richard Skelton και των The Doomed Bird of Providence (drone folk και dark folk για τους μυημένους), ακουστικά ηχοτοπία με άξονα τα έγχορδα, μινιμαλιστική φολκ, ένα μπάντζο να σκορπάει τις μελαγχολικές του νότες δεξιά αριστερά, αλλά και Ιρλανδική παραδοσιακή μουσική (Ιρλανδοί γαρ)....πέτρες που πέφτουν στο νερό, κελάηδισμα πουλιών και ησυχία, έτσι περιγράφουν τη μουσική τους οι ίδιοι.
Ηχογραφημένο ζωντανά, κάτω από γέφυρες καναλιών, μέσα σε δάση και εκκλησίες το άλμπουμ αυτό φαντάζει τόσο χειροποίητο και γήινο!!

Do As the Ghost Bids Ye


In Deference to the Squeamish I
In Deference to the Squeamish I by Divil A' Bit from Divil Bit on Vimeo.



bandcamp
facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου