vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Reuben Bullock - Pulling Up Arrows '10

Ο Reuben Bullock ειναι ενας πολυ ιδιαιτερος folk τραγουδιστης/τραγουδοποιος απο το Calgary του Καναδα. Η επιρροη του στην αναπτυξη της τεχνης στο Calgary και στο folk κινημα ειναι τεραστια.
Ειτε διευθυνοντας τον καταλογο της Market Collective, μιας ανεξαρτητης αγορας που δημιουργηθηκε για να αναδειξει τα εργα των τοπικων καλλιτεχνων και μουσικων και να ενισχυσει την καλλιτεχνικη κοινοτητα στο Calgary, ειτε σαν συμπαραγωγος στις ακουστικες ηχογραφησεις video-clip αγνωστων καλλιτεχνων απο ολο τον κοσμο κατω απο την επωνυμια Shot At The Dark, ειτε παιζοντας για ωρες σε γεματες καφετεριες, αδειες σηραγγες, η παλια αστικα λεωφορεια, ο Bullock ειναι μια νεα πνοη για την διαδοση της παραδωσης της χωρας του.
Το ντεμπουτο αλμπουμ του, "pulling up arrows" προσελκυσε ηδη την προσοχη με τις ευθραυστες μελωδιες και την πλουσια στιχουργικη του.
Δουλευοντας με τον παραγωγο/πολυοργανιστα Jay Crocker, ο Bullock χρησιμοποιησε μια μινιμαλιστικη προσεγγιση στην ηχογραφηση του αλμπουμ. Σε μια αποθηκη εργαλειων που εγινε στουντιο ηχογραφησης, το αλμπουμ πηρε σαρκα και οστα με την χρηση αναλογικων συσκευων δινοντας εμφαση τοσο στην διαδικασια οσο και στο τελικο προϊον.
Η φωνη του Bullock ειναι οικεια και αμεση, καταφέρνει με κάποιο τρόπο να συγκριθει με τις φωνες των μεγαλυτερων folk τραγουδιστων χωρις ουτε μια φορα να ηχει μιμητικη.
Η πλουσια, πολυεπιπεδη στιχουργικη του, ακολουθη της απλες μελωδιες της μουσικης του.
Ο θανατος και τροπος που επηρεαζει τη ζωη, η στενοχωρια που φερνει η αγαπη, τραγουδια που μοιραζονται τις αναμνησεις και λενε ιστοριες.
...........μουσικη που θυμαται και ξεχνα.


Tracklist :

1. These Hands
2. Haunted
3. Devils Time
4. Paper Trail
5. Part 1
6. Eli
7. Salt
8. Pendulum Sun
9. The Rain
10. Brother
11. Open Grave



Who Will Break


a short film by Reuben Bullock


Live

Night Lights - Reuben Bullock - Chapter Two from Shot at The Dark on Vimeo.

official page
myspace
facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου