vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

The city kill - days full of joy '11

Η "The City Kill" ειναι μια ανεξαρτητη post-punk/noise rock μπαντα απο την Κοπεγχαγη που αποτελειται απο τρεις Δανους και εναν Αυστραλο. Η μπαντα εχει επιρροες απο Birthday Party, Crime & The City Solution, The Gun Club, Sonic Youth καθως και απο την νοτιοαμερικανικη gothic λογοτεχνια. Η θεματολογια των τραγουδιων τους εχει να κανει με καταδικασμενους ερωτες και την αποξενωση, συνοδευομενη  απο το συνεχομενο βουητο της κιθαρας, τα τελετουργικα τυμπανα και της σφιχτες γραμμες του μπασου.
Το συγκροτημα δημιουργηθηκε στα τελη του 2007 απο τους Δανους Signe Elin Gram, Bjarke Mønsted και Tobias Bendixen, και λειτουργουσε σαν τριο  μεχρι την προσθηκη του Αυστραλου Matthew Moller, στα τελη του 2008. Οι πρωιμες demo ηχογραφησεις τους, και η φημη των live εμφανησεων τους τραβηξαν την προσοχη της ανεξαρτητης εταιριας Red Tape με εδρα την Κοπεγχαγη, η οποια επεβλεψε την κυκλοφορια του ομοτιτλου ντεμπουτο LP τους το Σεπτεμβριο του 2009.
Τον Ιουνιο του 2010 το συγκροτημα αποσυρθηκε στο στουντιο για την ηχογραφηση του πολυ αναμενομενου δευτερου αλμπουμ τους με τον τιτλo "Days Foul of Joy"ο οποιος και κυκλοφορησε απο την Red Tape τον Φεβρουαριο του 2011.


Tracklist
1. Razor
2. Imitation Moon
3. Lovers Revisited
4. Leave This Place
5. White Nights
6. Avalanches
7. Caddy










Avalanches


Lovers Revisited


Caddy


myspace
facebook
bandcamp

2 σχόλια: