vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Deathbeam

Οι Deathbeam είναι τα δυο εναπομείναντα μέλη των Frayden, ο Guy Scoullar και ο Hayden Fritchley.
Μετά τη διάλυση των δεύτερων συνέχισαν να ηχογραφούν σαν ντουέτο με διαφορετικό όνομα και με διαφορετική μουσική κατεύθυνση.
Αφού απέβαλαν σχεδόν εντελώς το Grunge κέλυφος από πάνω τους στράφηκαν σε πιο σκοτεινούς και πειραματικούς ήχους.
Λες και κάποιος τους έκλεισε σε ένα δωμάτιο και τους έβαλε να ακούσουν όλη τη δισκογραφία των Bailter Space και των Dead C και των πειραγμένων συγκροτημάτων της δισκογραφικής εταιρίας του ιδρυτικού μέλους των δεύτερων, Bruce Russell, της περίφημης Xpressway και αφού βγήκαν από εκεί βάλανε το δικό τους μουσικό στίγμα και δημιούργησαν τους Deathbeam.
Ο μεγαλειώδεις ήχος της πειραματικής νεοζηλανδέζικης σκηνής που τόσο λατρέψαμε είναι εδώ.

Δισκογραφία :
...For Killers (2006)
Bleak Places (2011)
An Absence (2012)
------ (2012)
White Light To Punish (2012)
Apocalypse Deathbeam (2013)
Tracking Down Black Dog (2013)

...For Killers


Bleak Places


Tracking Down Black Dog


facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου