vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Milo Fairweather

Η παράξενη περίπτωση του κυρίου Milo Fairweather.
Milo Fairweather είναι το όνομα ενός project που γεννήθηκε μέσα από τις μουσικές αναζητήσεις του τραγουδιστή/τραγουδοποιού Daniel Olivas από την Καλιφόρνια, μέλος της ροκ μπάντας Dronen.
Όταν η μπάντα έκανε ένα διάλειμμα στις αρχές του 2005 ο Daniel άρχισε να δουλεύει πάνω σε τραγούδια που δεν ταίριαζαν με το υλικό των Dronen.
Τον Ιούλιο του ίδιου έτους ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι με τον τίτλο Jesys.
Στη διάρκεια της ηχογράφησης αποφάσισε να κάνει τέσσερα πέντε ακόμα τραγούδια και να τα κυκλοφορήσει όλα μαζί σε ένα e.p.
Όπως γίνεται συνήθως ηχογραφούσε ένα τραγούδι και κάθε φορά που νόμιζε ότι τελείωνε έσκαγε και μια νέα ιδέα στο κεφάλι του.
Στο τέλος ο ίδιος και με τη συμβουλή λίγον στενών φίλων αποφάσισε να κάνει κάτι ποιο επαγγελματικό και να κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.
Με τη βοήθεια μερικών τοπικών ντράμερ και ενός τρομπετίστα, ο Daniel ολοκλήρωσε τις πρώτες του ηχογραφήσεις και έθεσε ως στόχο να κάνει μια live μπάντα για να παίξει ζωντανά τις συνθέσεις του.
Milo Fairweather ήταν το όνομα ενός χαρακτήρα σε μια ιστορία που δεν γράφτηκε ποτέ, έτσι ο Daniel σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δώσει ζωή σ' αυτόν τον χαρακτήρα με τη μορφή της μουσικής.
Έτσι άρχισε το ταξίδι του Milo Fireweather.
Αν σας αρέσουν τα ταξίδια με συντροφιά μια χούφτα όμορφα τραγούδια και μια ζεστή φωνή γεμάτη συναίσθημα συγκρατήστε αυτό το όνομα.

κυκλοφοριες :
Milo Fairweather αλμπουμ 2006
Years And Years e.p. 2011

We Are The Harvest Of The Earth


Middle English


bandcamp
myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου