vangelis motsikas 1.3.1976 - 17.12.2007

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Miserable - Halloween Dream E.P. '14

Το solo project της χαρισματικής Kristina Esfandiari απο το San Francisco, τραγουδίστριας της shoegaze μπάντας Whirr.
To Ηalloween Dream είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Kristina κάτω από το όνομα Miserable για λογαριασμό της Νεοϋορκέζικης δισκογραφικής εταιρίας Native Sound.
Έχει κυκλοφορήσει ακόμη ένα split 7ιντσο το 2013 με τους Grey Zine στην Βοστωνέζικη Run For Covers Records.
Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε σε κασέτα δύο πολύ ενδιαφέροντα τραγούδια κάτω από το όνομα King Woman με την βοήθεια του Mark Manning και της μπάντας του τους Tied To The Branches (στους οποίους έκανα αφιέρωμα στην τελευταία μου ανάρτηση) και του Jess Labrador, δημιουργού του πολύ καλού project που ακούει στο όνομα Chasms.
Αυτό που με εντυπωσίασε στους Miserable εκτός από την συνθετική ικανότητα της Kristina είναι η πολύ αξιόλογη και εντυπωσιακή φωνή της κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά πόσο άδικος είναι ο κόσμος της μουσικής όταν καλλιτέχνες με τόσο ταλέντο παραμένουν άγνωστοι και άλλοι με τα μισά προσόντα γνωρίζουν την καλλιτεχνική αναγνώριση και την καταξίωση του κοινού!!
Αν υπάρχει θεός του rock 'n' roll ας ρίξει στα χέρια του κατάλληλου ανθρώπου αυτό το δισκάκι και είθε να γνωρίσει η Kristina την αναγνώριση που της αξίζει.


1. Bell Jar
2. Orchid
3. Spinning
4. Halloween Dream












Halloween Dream


Orchid


Spinning


facebook
bandcamp
tumblr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου